De werkwijze en kosten | Huis van Verhuur


Werkwijze & Kosten

Om uw belang zo goed mogelijk te kunnen behartigen hebben wij het volgende stappenplan;

 

Inschrijven

Waarom inschrijven? Via de website kunt u zich eenvoudig inschrijven, deze registratie is GRATIS. U kunt onbeperkt reageren en bezichtigingen inplannen. U geeft uw persoonlijke woonwensen aan, wij stemmen deze af op ons actuele aanbod en helpen u bij het vinden van de juiste huurwoning!

Nadat uw inschrijving volledig is afgerond houden wij u op de hoogte van alle nieuwe huurwoningen afgestemd op uw persoonlijke woonwensen. Wij raden u ook aan zelf het huurwoningaanbod te bekijken op onze website of op onze Facebook pagina. Door onze Facebook pagina te liken komt ons meest actuele aanbod automatisch voorbij in uw tijdlijn.

 

Reageren

U heeft een woning gezien en wilt deze graag bezichtigen. U kunt reageren via onze website. U krijgt vervolgens altijd bericht of u bent uitgenodigd voor de bezichtiging of dat u helaas uitgeloot bent. 

 

Bezichtigen

Tijdens de bezichtiging is er een makelaar van Huis van Verhuur aanwezig die u van alle informatie over de huurwoning voorziet. U wordt rondgeleid en volledig in de gelegenheid gesteld vragen te stellen. Het is van belang dat u volledig wordt geïnformeerd om direct een goede keuze te maken. Als er achteraf nog vragen zijn kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

 

Interesse

U heeft uw ideale huurwoning gevonden en u wilt deze woning graag huren. Wij gaan u voorstellen aan de eigenaar van de huurwoning, dit wordt gedaan op basis van uw inschrijving, de antecedenten en motivatie van de makelaar van het Huis van Verhuur.  Voordat we de huurovereenkomst opstellen kunnen we gebruik maken van een screening via Controle Huurders. Voor meer informatie over deze screening kunt u kijken op www.controlehuurders.nl. Op basis daarvan zal de verhuurder het definitieve akkoord geven en kunt u gaan nadenken over de inrichting!

 

U mag huren

Gefeliciteerd! De verhuurder gaat akkoord en u mag de woonruimte huren. Wij nemen contact met u op voor het tekenen van de huurovereenkomst. Een concept huurovereenkomst ontvangt u altijd van ons om thuis rustig door te lezen.

 

Betaling

De eerste maand huur en waarborgsom worden gezamenlijk met het tekenen van de huurovereenkomst afgerond.

Bij Huis van Verhuur betaalt de huurder geen kosten als bemiddelingskosten, administratiekosten of courtage voor het aangaan van een huurovereenkomst.

 

Gefeliciteerd met uw huurwoning, wij wensen u veel geluk en woonplezier toe!

 

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy