Huis van Verhuur - Transparant in woonbemiddeling


Welkom bij het Huis

Huis van Verhuur is een toonaangevende professional met een sterk ontwikkeld gevoel voor zowel dienstverlening als kwaliteitszorg omtrent vastgoed. Wij bieden transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio’s, ruime appartementen en royale (vrijstaande) huizen op toplocaties in Zwolle en Groningen is Huis van Verhuur de ideale makelaar voor de verhuur van woonruimte.

Huis van Verhuur verhuurt en beheert landelijk vastgoed voor institutionele en particulier beleggers. Voor dit vastgoed neemt Huis van Verhuur de zorg voor de verhuur, de administratie en het onderhoud uit handen en waarborgt daarmee een goed behoud van het vastgoed.

Huis van Verhuur beseft dat woonwensen veranderen. Huurders willen comfortabel wonen en dit alles tegen lage lasten. Goed wonen gaat wat ons betreft dan ook verder dan het afgeven van een sleutel. We voorzien graag in goede woonruimten. Om die reden maken wij ons dan ook sterk voor duurzaam, energiezuinig en goed vastgoed. Op die manier kunnen we goede woonruimten leveren zonder hoge lasten, zodat huurders goed wonen en prettig leven.

De kernactiviteiten van Huis van Verhuur omvatten het beheren en aan- en verhuren van vastgoed en het realiseren van aantrekkelijke en vitale woon- en leefomgevingen binnen drie verschillende segmenten, te weten; huisvesting, hospitality en zorgvastgoed.

Huisvesting
Wat betreft de huisvesting richt Huis van Verhuur zich op jongeren, de starters en de verhuur in het midden en top segment. Huis van Verhuur levert een sterke bijdrage aan het terugdringen van het tekort aan huisvesting. Of het nu gaat om bestaand vastgoed of compleet nieuwe complexen, Huis van Verhuur weet door strategisch handelen leegstaand vastgoed of ongebruikte grond te behouden en te voorzien van een nieuwe waardevolle bestemming. Op die manier wordt niet alleen voor woonruimten gezorgd, maar ook een waar thuisgevoel gecreëerd.

Op de zakelijke markt verzorgt Huis van Verhuur ook de huisvesting voor oa PEC Zwolle, Scania, DSM, ISALA en Topsport Overijssel.

Zorgvastgoed

Door de toenemende mate van zelfredzaamheid en door grotere instellingen af te stoten van zorgactiviteiten ontstaat er een toenemend tekort aan zorgvastgoed. HvVZ (de zakelijke tak van Huis van Verhuur) voorziet al jaren in voorzieningen van begeleid wonen en bouwt nog steeds aan nieuwe complexen met plezierige woonomgevingen voor zorgbehoevenden.

Aan- en verhuur van woonruimten

Het enthousiaste team van professionals gespecialiseerd in de verhuur van woonruimten staan garant voor een persoonlijke aanpak en begeleiding met als uitgangspunt het beste resultaat te behalen.

Ook verhuren wij woningen van particuliere huizenbezitters, die voor een langere periode elders verblijven, maar de woning om die reden niet willen verkopen of de woning niet verkocht krijgen en al wel de tweede woning hebben aangekocht. Lees hierover meer bij tijdelijk verhuren.

Aan- en verkoop van vastgoed
Naast de aan- en verhuur kan Huis van Verhuur u adviseren in aan- en verkoop en het (her)ontwikkelen van veelal afgewaardeerde complexen en gebouwen en zorgt daarmee voor een nieuw en duurzaam gebruik in de binnenstedelijke gebieden van voorname steden in heel Nederland.

Huis van Verhuur heeft de expertise en marktkennis om projectontwikkelaars, overheden, maatschappelijke organisaties en institutionele en particuliere beleggers te voorzien van een advies als het gaat om posities (her)ontwikkeling in uitbreidingslocaties of het binnenstedelijk gebied. Door het unieke landelijke netwerk staat de reputatie van Huis van Verhuur voor kwaliteit en knowhow.

Projectontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers kiezen Huis van Verhuur voor het waarborgen van hun woningportefeuilles.

Of het nu gaat om bestaand vastgoed of compleet nieuwe complexen, Huis van Verhuur weet door strategisch handelen leegstaand vastgoed of ongebruikte grond te behouden en te voorzien van een nieuwe waardevolle bestemming. Op die manier zorgen wij niet alleen voor woonruimten, maar dragen krachtig bij aan een prettig woningnet.

Over ons

Vanuit onze vestigingen in Zwolle en Groningen opereert ons jong en gedreven team dat zich kenmerkt door ervaring en een no nonsens mentaliteit. Met een gedegen bedrijfsvoering zorgen we continue voor vernieuwing en verbetering. We maken goede afspraken, houden ons aan de regels en handelen integer en transparant. Onze proactieve manier van werken heeft geresulteerd in een breed netwerk van tevreden huurders en verhuurders.

Samenwerken doen wij alleen met partners welke gezond en transparant handelen. Wij leveren comfortabele en prettige woonruimten en willen dat deze ook op dezelfde wijze worden verdeeld. Zo werken wij samen met partners die dezelfde drijfveer hebben als wij. Goed wonen en prettig leven!

Wilt u graag eens nader kennismaken met Huis van Verhuur? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren en vertellen onze makelaars u graag vrijblijvend over ons mooie bedrijf annex werkwijze. Wilt u gelijk op zoek naar een huurwoning? Bekijk dan ons woningaanbod.

In onze dienstverlening streven we naar perfectie, het kan altijd beter en daarom staan we open voor zowel kritiek als complimenten. Dus heeft u een goed idee, een suggestie, een klacht of een compliment? Wij vernemen het graag terug via info@huisvanverhuur.nl

 

 

Missie & Visie

Missie                                                                                                                                        
 
Wij bieden namens onze opdrachtgevers, passende woonruimte aan, afgestemd op de wensen van onze huurders, van goede kwaliteit nu en in de toekomst. Huis van Verhuur beseft dat woonwensen veranderen. Huurders willen comfortabel wonen en dit alles tegen lage lasten. Goed wonen gaat wat ons betreft dan ook verder dan het afgeven van een sleutel. Wij voorzien graag in goede woonruimten. Om die reden maken wij ons dan ook sterk voor duurzaam, energiezuinig en goed vastgoed. Op die manier kunnen we goede woonruimten leveren zonder hoge lasten, zodat huurders goed wonen en prettig leven. De kernactiviteiten van Huis van Verhuur omvatten het beheren en aan- en verhuren van vastgoed en het realiseren van aantrekkelijke en vitale woon- en leefomgevingen binnen drie verschillende segmenten, te weten; huisvesting, hospitality en zorgvastgoed.
 
Visie      
 
Huis van Verhuur wil als verhuur organisatie vanuit haar eigen visie op 'prettig wonen’ een transparante, betrouwbare en efficiënte verhuurder zijn van kwalitatief goede en betaalbare woonruimten. Groei van het aanbod is geen doel op zich maar een middel tot bedienen in de groeiende woonbehoefte in Nederland. Steeds meer woningen en appartementen worden voorzien van duurzame middelen die weinig onderhoud vergen. Een aantal nieuwbouwprojecten zijn zelfs energieneutraal.

 

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy