< Ga terug

Nieuwstraat 59P

(2-kamer appartement), Zwolle

€ 1150,00 p.m. exclusief

Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2022


Omschrijving

Ben je op zoek naar een modern appartement, midden in het centrum van Zwolle? Dan is dit je kans! Per 1 juni is er een prachtig appartement beschikbaar aan de Nieuwstraat. 

Via de binnenplaats kom je bij de voordeur. Bij binnenkomst kom je terecht in de hal, vanwaar alle ruimtes te bereiken zijn. De woonkamer is ruim en voorzien van grote draai-/kiepramen. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe, zoals een inductie kookplaat, combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De ruime slaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een bed en kledingkasten. De badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche. Er is een separaat toilet aanwezig. Daarnaast beschik je met dit appartement ook over een ruime berging met wasmachineaansluiting. 
 
Het is voor dit complex helaas niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie over een parkeerabonnement kunt u contact opnemen met de gemeente of bijvoorbeeld Q-park. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. 

HUURPRIJS 
Kale huur € 1150,00
Voorschot servicekosten €  60,00
Voorschot gas, water en elektra € 120,00
Totaal € 1330,00
 
INKOMENSEIS
De inkomenseis voor deze woning is 3 keer de kale huur aan bruto-inkomen. 

BETALING
De waarborgsom voor het huren van deze woonruimte staat gelijk aan een maand huur en bij het tekenen van het contract dient de eerste maandhuur vooruit betaald te worden.

GEÏNTERESSEERD?
Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging plannen voor dit appartement dan kunt u direct reageren door u GRATIS in te schrijven op onze website. 

HUIS VAN VERHUUR
Huis van verhuur biedt transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals nette kamers, comfortabele studio's, ruime appartementen en royale vrijstaande woningen op toplocaties in midden- en noord Nederland is Huis van verhuur de ideale speler voor het huren van woonruimte.

Details

Status: Beschikbaar
Wijk: Centrum
Categorie: Appartement
Bestaand / nieuwbouw: Bestaand
Interieur: Kaal
Huurprijs: € 1150,00
exclusief
Woonoppervlakte: 60 m²
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Woonlagen: 1
Ligging: Bovenwoning
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Buiten: Gedeeld
Huisdieren: Niet toegestaan
Stellen: Toegestaan
Huursubsidie: Niet mogelijk
Aanvaarding: 01-06-2024
Min. huurperiode: 12 Maanden
Energielabel: A
Verwarming: Elektrisch

Tuin: Geen tuin
Bouwjaar: 2022

Copyright © 2024. All rights reserved. Voorwaarden | Privacy Policy